Δερματικά Εμφυτεύματα

Δερματικά Εμφυτεύματα

Ανάλογα με τον τύπο των ρυτίδων του προσώπου που θέλετε να εξομαλύνετε, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλοι τύποι μη χειρουργικών ενέσεων είτε μόνοι είτε σε συνδυασμό με το BOTOX® Cosmetic.

Οι ρυτίδες μπορούν να ομαδοποιηθούν σε δύο τύπους – δυναμικές ρυτίδες – εκείνες που σχηματίζονται όταν συστέλλονται οι μύες και στατικές ρυτίδες, οι οποίες είναι γραμμές  που υπάρχουν ακόμα και όταν δεν υπάρχει μυϊκή δράση ή τραβήξτε το δέρμα. Οι δυναμικές ρυτίδες αντιμετωπίζονται καλύτερα με το BOTOX® Cosmetic, ενώ οι στατικές ρυτίδες αντιμετωπίζονται καλύτερα με ουσίες που γεμίζουν και γεμίζουν τις  “προβληματικές γραμμές. Αυτές οι ουσίες είναι γνωστές ιατρικά ως «δερματικά εμφυτεύματα».

Ένα δερματικό εμφύτευμα  είναι μια ουσία που εγχέεται στο δέρμα για να το γεμίσει, να το κάνει πιο σταθερό και να εξομαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες. Τα δερματικά εμφυτεύματα  είναι εύκολο να εγχυθούν και είναι βιοαποικοδομήσιμα πέρα από μόνιμα. Υπάρχουν πολλά είδη δερματικών εμφυτευμάτων  που διατίθενται σήμερα.  Μπορούν να βοηθήσουν συμπληρώνοντας τις ρυτίδες, αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο και βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα. Τα δερματικά εμφυτεύματα , τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 10 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως, μπορούν να εξομαλύνουν αυτές τις ανεπιθύμητες πτυχές και ρυτίδες και να αναζωογονήσουν το δέρμα σας δίνοντάς σας μια πιο χαλαρή και νεανική εμφάνιση. Επειδή η ενέσιμη γέλη είναι απλή, μη χειρουργική θεραπεία, υπάρχει ελάχιστη ανάκαμψη ή χρόνος διακοπής. Έτσι μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να σταματήσετε για θεραπεία στο σπίτι από την εργασία ή το γυμναστήριο – ή ακόμη και ενώ τα παιδιά είναι σε προπόνηση ποδοσφαίρου – και να επιστρέψετε στη ζωή σας

Διαδικασία

Ο γιατρός θα χαλαρώσει την ενέσιμη γέλη κάτω από το δέρμα σας για να αυξήσει ή να γεμίσει τις ρυτίδες και τις πτυχές. Μετά την ένεση, μπορεί να μαλάξει ήπια τις περιοχές που έχουν υποστεί αγωγή. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη. Η ίδια η ένεση συνήθως διαρκεί μόνο 15 λεπτά.

Με αυτά τα υλικά, υπάρχει ελάχιστη ανάκαμψη ή χρόνος διακοπής από την εργασία σας. Για τις πρώτες 24 ώρες μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη άσκηση, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο ή τη θερμότητα και την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών, προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους προσωρινής ερυθρότητας, πρήξιμο και / ή κνησμού στους χώρους θεραπείας. Μπορεί να εμφανιστούν κάποιες προσωρινές αντιδράσεις που σχετίζονται με την ένεση, συμπεριλαμβανομένης της ερυθρότητας, του πόνου, της σφριγηλότητας, της διόγκωσης και των εξογκωμάτων. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτές είναι συνήθως ήπιας έως μέτριας φύσης και εξαφανίζονται από μόνες τους σε επτά ημέρες ή και λιγότερο. Εάν εμφανίσετε πρήξιμο στο σημείο της ένεσης, μπορείτε να εφαρμόσετε παγωμένο επίθεμα για μια σύντομη περίοδο.

Ορατά Αποτελέσματα

Θα πρέπει να δείτε μια άμεση βελτίωση. Οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται μία θεραπεία για να επιτύχουν τη βέλτιστη εξομάλυνση των ρυτίδων και τα αποτελέσματα που διαρκούν έως και έξι μήνες ή και περισσότερο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και η διόρθωση είναι προσωρινή. Μπορούν να απαιτηθούν συμπληρωματικές θεραπείες για την επίτευξη και τη διατήρηση βέλτιστων αποτελεσμάτων.