Δερματικά Εμφυτεύματα – Συχνές Ερωτήσεις

Δερματικά Εμφυτεύματα – Συχνές Ερωτήσεις

Το δερματικό εμφύτευμα είναι μια ουσία που εγχύεται στο δέρμα για να το γεμίσει, να το κάνει πιο σταθερό και να εξομαλύνει τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Χρησιμοποιούμε συνθετικά παραγόμενα ,μη ζωικά προϊόντα που αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι ένα φυσικό χημικό συστατικό του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις από τα παλαιά δερματικά εμφυτεύματά όπως το κολλαγόνο που προέρχεται από αγελάδες.

Απορίες για τα δερματικά εμφυτεύματα

Τι μπορούν να βελτιώσουν τα δερματικά εμφυτεύματα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δερματικά εμφυτεύματα για να γεμίσουμε γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας.

Είναι τα δερματικά εμφυτεύματα ασφαλή;

Τα δερματικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικά ασφαλή με χαμηλή συχνότητα αλλεργικής αντίδρασης. Υπάρχει, ωστόσο, πολύ μικρή πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης, η οποία θα συζητηθεί μαζί σας. Μπορείτε να περιμένετε κάποιο βαθμό ερυθρότητας και πρήξιμο μετά τη θεραπεία, η οποία συνήθως περνάει εντός 1-2 ημερών.

Πως εφαρμόζονται τα δερματικά εμφυτεύματα ;

Τα δερματικά εμφυτεύματα, συνήθως εγχύονται χωρίς την ανάγκη τοπικού αναισθητικού, σε γραμμές και ρυτίδες για να τις καλύψουν. Στη συνέχεια, το δερματικό εμφύτευμα παραμένει στο δέρμα, όπου δεσμεύει το νερό και έτσι σηκώνει το δέρμα δίνεει σφριγηλότητα στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Πόσο χρόνο διαρκεί η διαδικασία;

Συνήθως διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της έγχυσης των δερματικών εμφυτευμάτων;

Συνήθως, τα αποτελέσματα τους μπορεί να διαρκέσουν έξι έως εννέα μήνες, αλλά αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Το εμφύτευμα αποσυντίθεται σταδιακά και απορροφάται από τον οργανισμό έτσι ώστε οι γραμμές, οι ρυτίδες ή τα χείλη τελικά να επιστρέψουν στην προηγούμενη εμφάνισή τους αν δεν γίνουν συμπληρωματικές θεραπείες .